Opinie: Een nieuwe Europese coalitie

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Samira schrijft regelmatig opinies op de website medium.com – Na de Brexit schreef zij haar gedachten over de toekomst van de EU op. Hoe nu verder zonder de Britten? Lees de intro hieronder en klik voor het hele artikel op de link onderaan de pagina:

Komende week vergadert het Europees Parlement in Straatsburg voor het eerst zonder de Britten. Na het verlies van dierbare collega’s, moet de blik op de toekomst. We hebben een grote taak aan het vormgeven van een nieuwe relatie met het Verenigd Koninkrijk, maar belangrijker nog: we moeten bij onszelf te rade gaan welke Unie we samen verder gaan bouwen. Zowel met het verstand, als met het hart. Alleen met het hart kunnen we immers een nieuwe coalitie van Europeanen bijeenbrengen die de Europese Unie voor de toekomst kan bewaren.

klik voor het hele artikel

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitschrijven kan op ieder moment.