Samira Rafaela bezoekt de eilanden Curaçao, Sint Maarten, Saba en St. Eustatius

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true” type=”1_1″][fusion_text]

Samen met D66-Tweede Kamerlid Rob Jetten heeft Europarlementariër Samira Rafaela  van 21 februari tot 1 maart een bezoek gebracht aan de eilanden Curaçao, Sint-Maarten, Sint-Eustatius en Saba.

Het bezoek heeft ten doel gehad het afleggen van contacten, kennismaking met verschillende belanghebbenden en het verkennen van de prioriteiten en uitdagingen van de eilanden. Voor MEP Rafaela was dit van belang in het kader van haar strategische doel met de OCT-portefeuille om een synergie te zoeken met de behoeftes van de eilanden en de EU-fondsen die hiervoor beschikbaar zijn.

De delegatie wilde tevens, met de keuze voor een jong team, inzetten op een hernieuwde visie voor jonge parlementariërs binnen het Koninkrijk. Hiermee hoopt de delegatie dat dit een stap in de richting is voor een verbeterede relatie binnen het Koninkrijk.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitschrijven kan op ieder moment.