Samira in Harper’s Bazaar voor Wereldvrouwendag 2020

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

In het kader van internationale vrouwendag werd Samira geïnterviewd door Naomi Hoop voor Harper’s Bazaar. Klik op de links, om het drieluik te lezen:

Het is 8 maart, International Women’s Day. Een dag waarop we de prestaties van vrouwen over de hele wereld vieren, maar ook nadenken over de strijd die nog gestreden moet worden. In deze korte online serie, voelen we drie edities lang, drie vrouwen aan de tand over sisterhood, gelijkheid op de werkvloer en feminisme.

International Women’s Day #1: Wat kunnen vrouwen zèlf doen om elkaar te helpen?

International Women’s Day #2: Hoe bereiken we gelijkheid op de werkvloer?

International Women’s Day #3: Is feminisme en strijden voor gelijkheid een luxe?

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitschrijven kan op ieder moment.