De Kiesmannen zijn drie Amsterdamse vrienden (Dylan Ahern, Jochem Jordaan & Floris Rijssenbeek). Door shows te organiseren enthousiasmeren en informeren zij jongeren over maatschappelijke thema’s. Waarom? Jongeren zijn vaak slecht geïnformeerd en gaan maar weinig stemmen. De Kiesmannen willen dat veranderen, door interactieve verkiezingsshows te organiseren: geen college, geen debat, maar een ware show vol politieke analyse, satire en entertainment. Eerder organiseerden ze voor duizenden jongvolwassenen verkiezingsshows in Paradiso, Pakhuis de Zwijger, Bijlmer Park Theater, de Stadsschouwburg Groningen. – website de Kiesmannen

Middenin de coronacrisis produceerden de Kiesmannen een serie afleveringen van de “Niet meer Normaal Show” over de toekomst van Nederland, Europa en de Wereld na corona. Samira schoof aan in aflevering #1 over de toekomst van onze economie en specifiek internationale handel. Kijk Samiras bijdrage op YouTube en klik op de link naar de hele uitzending na afloop van de video.