Samira Rafaela bezoekt stichting ‘Voice of Afghan Women’

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Europarlementariër Samra Rafaela heeft op 26 augustus 2020 een bezoek uitgebracht aan de vrouwenorganisatie ‘ Voice of Afghan Women’. Dit is een vrouwenorganisatie opgezet en gerund door Afghaanse vluchtelingenvrouwen, onder de leiding van Jamila Talla en Tahmina Ashraf. De organisatie doet werk rond de empowerment van vluchtelingen- en migrantenvrouwen in o.a. Rotterdam.

Europarlementariër Samira Rafaela is coördinator van de Commissie vrouwenrechten en gendergelijkheid binnen de Renew group. Ze sprak met de organisatie en haar leden over haar werk binnen het Europees Parlmement en over de mogelijkheden die het Europees Parlement te bieden heeft.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitschrijven kan op ieder moment.