De komende weken organiseert Samira Rafaela een Jongerentour waarin ze in gesprek gaat met met jongeren in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. 

Jongeren zijn hard geraakt door de coronacrisis. Dingen die vanzelfsprekend leken zijn volledig veranderd. Sociale contacten zijn weggevallen en het onderwijs is veelal digitaal. Voor veel jongeren is de politiek een ver-van-je-bed show. Samira Rafaela vindt het belangrijk dat de politiek naar jongeren luistert. Ze wil graag weten hoe het écht met hen gaat en wat hen bezighoudt. Daarnaast gaat ze graag in gesprek over wat jongeren vinden van de Europese Unie, in hoeverre jongeren zich gerepresenteerd voelen door de huidige politiek en wat zij als Europarlementariër voor hen kan betekenen.

Wil jij ook het gesprek aangaan? Meld je dan nu aan met jouw school, universiteit, organisatie of jongerengroep!

https://d66.nl/samira-rafaela-op-jongerentour/