Let’s Talk About Our Body

Het is tijd om het taboe te doorbreken. Ongesteldheid, PMS, vleesbomen, menopause en endometriose zijn gezondheidsklachten waar een groot deel van ons gewoon mee te maken hebben. Het wordt tijd om deze ziekten goed in kaart te brengen en een Europese strategie te ontwikkelen die ervoor zorgt dat vrouwen en personen met een baarmoeder niet met pijn hoeven te leven.

Om dit goed te doen, wil ik ook van jou horen. Wat zou jij fijn vinden om te weten over deze gezondheidsklachten? Waar loop jij tegenaan bij het zoeken naar een behandeling? En hoe denk je dat we dit beter kunnen regelen?

Vul het formulier hieronder in, en deel jouw ervaringen.

Naam(Vereist)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven.

Name(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitschrijven kan op ieder moment.