Team

Miranda Manyo

Office manager en beleidsadviseur

Anti-racisme en Diversiteit

Miranda werkt voor Europarlementariër Samira Rafaela als office manager en beleidsmedewerker Anti-racisme en Diversiteit. Zij is dus de eerste contactpersoon, zowel extern als ook intern. Miranda heeft langere ervaring in het Europees Parlement en heeft voordien gewerkt voor de Duitse nationale regering. Verder heeft zij ook stages gelopen bij de Europese Commissie en de Heinrich Böll Stichting. Naast het Nederlands spreekt Miranda ook vloeiend Duits, Frans en Engels.

Miranda studeerde eerst Politieke Wetenschappen aan de Universiteit van Keulen en voltooide vervolgens haar Master in Europese Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft ook samengewerkt met de studentenorganisatie AIESEC om les te geven over gendergelijkheid en diversiteit aan een basisschool in de Colombiaanse stad Santa Marta.

Voor vragen kunt u mailen naar miranda.manyo@europarl.europa.eu

Richard Krabbendam

Perscontacten en organisatie

Voor vragen kunt u bellen naar: + 31 6 24 580 474

Hoba Gull

Beleidsadviseur vrouwenrechten & gendergelijkheid, sociale zaken en werkgelegenheid

Hoba Gull werkt voor Europarlementariër Samira Rafaela als beleidsmedewerker vrouwenrechten & gendergelijkheid, sociale zaken en werkgelegenheid. Voordat zij bij Samira werkte was ze International Officer voor D66. Daarnaast doorliep ze het campagnetraject van de BKB-academie in 2021. Daarvoor heeft Hoba stages gelopen bij de Tweede Kamerfractie van D66, en de Nederlandse Ambassade in Brussel.

Hoba studeerde World Politics en journalistiek aan Leiden University College, het honoursprogramma van de Universiteit Leiden. Vervolgens volgde zij de Master World Politics and International Relations aan de Universiteit van Pavia en Sciences Po Lille.

Hoba heeft in vluchtelingenkampen in Arbat (Irak) en Duinkerken/Calais (Frankrijk) gewerkt. Hier heeft haar werk een specifieke focus gehad op de gender dimensie binnen vluchtelingenkampen.

Voor vragen kunt u mailen naar hoba.gull@europarl.europa.eu

Jochem Hoff

Beleidsadviseur internationale handel

Jochem werkt voor Europarlementariër Samira Rafaela als beleidsmedewerker voor de commissie Internationale Handel. Voordat hij bij Samira werkte was hij projectcoördinator voor de Europese Commissie in Den Haag. Tijdens de Europese verkiezingen van 2019 werkte hij als Schuman Trainee bij het European Parliament Liaison Office in Den Haag. Jochem studeerde geschiedenis en internationale betrekkingen, met als specialisatie EU Studies. Tijdens zijn master liep hij stage bij D66 in de Tweede Kamer.

Voor vragen kunt u mailen naar: jochem.hoff@europarl.europa.eu

Dylan Romeo

Adviseur media

Dylan werkt voor Samira Rafaela als social media adviseur. In het verleden werkte hij voor het landelijke campagneteam van D66, in de rol van contentmaker. Daarnaast is hij actief als voorzitter van het Caribisch netwerk van D66.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar dylan.romeo@europarl.europa.eu

Omar al Sadeh

Trainee beleidsadviseur

Omar Al Sadeh is actief voor het kantoor van Samira Rafaela als trainee beleidsadviseur internationale mensenrechten.

Momenteel zit hij in de eindfase van de BSc. Security Studies aan de Universiteit Leiden. Zijn passie voor mensenrechten en internationale betrekkingen heeft hem geleid naar het team van Samira Rafaela. Omar houdt zich graag bezig met Euro-Arabische relaties en is in nauw contact met de regio. Zo is hij vloeiend in het Arabisch en Frans en is hij begonnen aan een studie Russisch.

Naast zijn studie is hij actief geweest binnen de Jonge Democraten (de jongerenvereniging van D66), als co-voorzitter van Team MENA; Het team dat bruggen slaat tussen Arabische en Europese (liberale) jongerenorganisaties. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij Kiitos, een Nederlands B-corp dat zich bezighoudt met plaatsen van talentvolle jongeren in Technische sector van bezette Palestijnse gebieden. Daar heeft hij ervaring opgedaan in het proces van het opbouwen van een potentievolle digitale Palestijnse economie en het tegengaan van hoge werkloosheidscijfers onder jongeren.

Voor vragen kunt u mailen naar Omar.alsadeh@europarl.Europa.eu

Andromeda Anyan

Projectcoördinator

Andromeda Anyan werkt voor Europarlementariër Samira Rafaela als projectcoördinator. Zij is verantwoordelijk voor het coördineren en ondersteunen van alle lopende projecten, met name de D66 Afdelingen- en Jongerentour. Andromeda is ook het contactpunt wanneer het komt tot het organiseren en plannen van bezoeken aan onderwijsinstellingen evenals het ontvangen van studenten aan het Parlement.

Voorheen was zij vanaf september 2021 tot januari 2022 trainee beleidsadviseur in internationale handel en internationale relaties. Dit traineeship was onderdeel van haar opleiding Internationaal en Europese Rechten aan de Haagse Hogeschool in Den Haag als afstuderende.

Naast haar studie is Andromeda actief geënthousiasmeerd haar studentenomgeving te inspireren en te motiveren om talenten te (her)ontdekken en competenties te ontwikkelen.

Voor vragen kunt u mailen naar: andromeda.anyan@europarl.europa.eu