Team

Suleyman Aslami

Head of Office

Suleyman heeft bestuurskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en internationale betrekkingen en diplomatie aan Universiteit Antwerpen. Voor zijn aantreden in het team werkte Suleyman in de Tweede Kamer voor de fractie van D66 en daarvoor op de Nederlandse Ambassade op Cuba. Op zijn zeventiende behaalde hij zijn eerste gouden medaille op het NK Olympisch boksen voor jeugd.

Suleyman is verantwoordelijk voor het dagelijks functioneren van het kantoor van Samira en adviseert haar ook op thema’s zoals AI & ethiek en handel. Hij fungeert als eerste aanspreekpunt voor haar kantoor. Media en pers mogen zich ook richten tot Suleyman.

Suleyman spreekt Nederlands, Engels, Farsi/Dari en Spaans.

Voor vragen kunt u mailen naar: suleyman.aslami@europarl.europa.eu of bellen naar: +31 6 555 44 559

Hoba Gull

Beleidsadviseur vrouwenrechten & gendergelijkheid, sociale zaken en werkgelegenheid

Hoba Gull werkt voor Europarlementariër Samira Rafaela als beleidsmedewerker vrouwenrechten & gendergelijkheid, sociale zaken en werkgelegenheid. Voordat zij bij Samira werkte was ze International Officer voor D66. Daarnaast doorliep ze het campagnetraject van de BKB-academie in 2021. Daarvoor heeft Hoba stages gelopen bij de Tweede Kamerfractie van D66, en de Nederlandse Ambassade in Brussel.

Hoba studeerde World Politics en journalistiek aan Leiden University College, het honoursprogramma van de Universiteit Leiden. Vervolgens volgde zij de Master World Politics and International Relations aan de Universiteit van Pavia en Sciences Po Lille.

Hoba heeft in vluchtelingenkampen in Arbat (Irak) en Duinkerken/Calais (Frankrijk) gewerkt. Hier heeft haar werk een specifieke focus gehad op de gender dimensie binnen vluchtelingenkampen.

Voor vragen kunt u mailen naar hoba.gull@europarl.europa.eu

Jochem Hoff

Beleidsadviseur internationale handel

Jochem werkt voor Europarlementariër Samira Rafaela als beleidsmedewerker voor de commissie Internationale Handel. Voordat hij bij Samira werkte was hij projectcoördinator voor de Europese Commissie in Den Haag. Tijdens de Europese verkiezingen van 2019 werkte hij als Schuman Trainee bij het European Parliament Liaison Office in Den Haag. Jochem studeerde geschiedenis en internationale betrekkingen, met als specialisatie EU Studies. Tijdens zijn master liep hij stage bij D66 in de Tweede Kamer.

Voor vragen kunt u mailen naar: jochem.hoff@europarl.europa.eu

Jelena Jovanović

Coördinator van de Intergroep Anti-racisme en Diversiteit (ARDI)

Jelena coördineert de werkzaamheden rond anti-racisme en diversiteit in het Europees Parlement en staat Samira bij in haar rol als covoorzitter van ARDI. Dit omvat beleidswerk, bewustwording, onderwijs en samenwerking met verschillende actoren zoals de Europese Commissie. Jelena studeerde af aan een Erasmus Mundus-programma voor Genderstudies en ze bestudeerde de intersectionaliteit van ras met andere categorieën, zoals geslacht, religie, seksualiteit of handicap. Vóór ARDI werkte ze als beleidscoördinator in een in Brussel gevestigde NGO – European Roma Grassroots Organisations (ERGO) Network. Tussen Servië, waar ze werd geboren, en België, bracht ze een paar jaar door in Boedapest, waar ze werkte in een beleidsonderzoekscentrum van haar alma mater – Central European University. Haar nieuwste publicatie is een boek dat ze met anderen heeft uitgegeven en geschreven: “The Romani Women’s Movement: Struggles and Debates in Central and Eastern Europe”.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen (bij voorkeur in het Engels): jelena.jovanovic@europarl.europea.eu

Andromeda Anyan

Trainee beleidsadviseur

Andromeda is sinds september 2021 in het team van Samira. Dit traineeship is onderdeel van haar opleiding Internationaal en Europese Rechten op de Haagse Hogeschool in Den Haag. Naast haar studie is Andromeda een actief lid van Studentenvereniging Tribez. Zij was tevens bestuurslid Activiteiten, penningmeester, vicevoorzitter en de voorzitter van de commissie Financiën. Andromeda is gemotiveerd om haar omgeving te inspireren en motiveren om talenten te (her)ontdekken en competenties te ontwikkelen. Daarnaast is Andromeda erg muzikaal ingesteld op het gebied van zang, gitaar, keyboard en het schrijven van nummers. En ze houdt van fotografie en het leren van nieuwe talen.

Voor vragen kunt u mailen naar: andromeda.anyan@europarl.europa.eu